Lino 2. VELJAČE

Lino višebojac u Pleternici

  • Autor: tportal.hr
  • 1.2.2012 9:56:37
  • 1.2.2012 9:53:34

Marko Kopljar, član hrvatske rukometne reprezentacije koja je osvojila broncu na rukometnom prvenstvu Europe, bit će gost Lino višebojca koji će se održati u OŠ Fra Kaje Adžića u Pleternici.

Više od 1000 učenika ove škole tako će imati izuzetnu čast družiti se s najboljim desnim vanjskim igračem Europskog prvenstva netom po završenom natjecanju. Marko Kopljar koji je standardni prvotimac RK Zagreb Croatia osiguranje, ali i rođeni Požežanin, rado se odazvao pozivu Sportskih novosti, Podravke i HT-a da u četvrtak 2. veljače gostuje u školi s područja njegove županije.

Pridružio se tako čitavoj plejadi ponajboljih hrvatskih sportaša kao što su Blanka Vlašić, Mario Ančić, Luka Modrić, Ivano Balić, Igor Hinić, Manuel Štrlek, Filip Ude, Ivan Ljubičić, Marijo Možnik, sestre Zaninović, Slaven Bilić, braća Žugaj, koji su obukli majicu Lino višebojca promovirajući istinske sportske vrijednosti, fairplay i prijateljstvo među djecom.

Marko Kopljar će pomagati malim višebojcima u osvajanju bodova u trčanju, košarci, nogometu, rukometu, potezanju užeta i skoku u dalj te na kraju pobjednicima koji stječu pravo nastupa na velikom finalu uručiti pehare.

Lino višebojac u OŠ Fra Kaje Adžića u Pleternici koji započinje u 11 sati bit će prilika i za iskazivanje kreativnosti i stvaralačkih potencijala učenika.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još