Lino 26. SIJEČNJA

Lino višebojac u Ogulinu

  • Autor: tportal.hr
  • 23.1.2012 13:49:49
  • 23.1.2012 13:47:22

Nakon završetka zimskih praznika nastavlja se šesta sezona Lino višebojca. Prvi domaćin u 2012. godini je OŠ Ivane Brlić Mažuranić iz Ogulina čijih 600 učenika s nestrpljenjem očekuju priliku da pokažu svoju sportsku spretnost, likovnu i glazbenu kreativnost te kako znaju fair navijati.

Medvjedić Lino u goste im dovodi rukometnu legendu Ivicu Obrvana koji će višebojcima pomagati u osvajanju bodova u trčanju, skoku u dalj, nogometu, rukometu, košarci i potezanju užeta te im prenijeti dio svog sportskog iskustva.

Lino višebojac u Ogulinu je 133. natjecanje po redu u šest godina održavanja ovog zajedničkog projekta Podravke, Sportskih novosti i HT-a pokrenutog prema ideji Zvonimira Bobana radi poticanja školskog sporta i dječje kreativnosti. Do sada se u Lino višebojac uključilo više od 100 000 osnovaca iz cijele Hrvatske koji su osim sportskih vještina i fair navijanja, pokazali i zavidno kulturno-umjetničko stvaralaštvo i maštovitost u predstavljanju svojih talenata. Posebnu notu cijelom projektu daje činjenica što on ostvaruje sportske snove pobjednicima, pa su tako tri dječaka i jedna djevojčica putovali na vrhunska sportska događanja u Barcelonu, Hamburg i London gdje su upoznali svoje sportske idole.

Lino višebojac u OŠ Ivane Brlić Mažuranić iz Ogulina održava se u četvrtak 26. siječnja, a započinje u 11 sati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još