1. PROSINCA

Lino višebojac u Varaždinskoj županiji

30.11.2011 u 13:51

Bionic
Reading

Osnovna škola Trnovec Bartolovečki koja je u prošloj sezoni proglašena za najboljeg domaćina, ima ponovno priliku osjetiti čari Lino višebojca. Svoja vrata ovom jedinstvenom projektu otvara sutra, u četvrtak 1. prosinca, točno u 11 sati.

U sportskoj dvorani odjeknut će ponovno himna Lino višebojca, a Sportske novosti, Podravka i HT u goste će dovesti jednog od ponajboljih hrvatskih nogometaša Igora Cvitanovića i mladu rukometašicu Podravke Vegete Ivanu Kapetanović. Igor i Ivana družit će se s malim višebojcima, pomagati im u osvajanju bodova u trčanju, skoku u dalj, štafetama, potezanju užeta, nogometu, rukometu i košarci i na kraju uručiti pehare najboljim pojedincima.

Veselo događanje koje prema zamisli Zvonimira Bobana uspješno spaja sport i kulturu, bit će prilika da učenici OŠ Trnovec Bartolovečki iskažu i svoju kreativnost u plesu, glazbi, likovnom i literarnom stvaralaštvu te da potvrde da su zbog odlične lanjske organizacije i navijačke atmosfere zaslužili ponovno domaćinstvo Lino višebojca.