24. STUDENOG

Lino višebojac u OŠ Mate Lovraka, Nova Gradiška

23.11.2011 u 10:02

Bionic
Reading

Proslavljeni vaterpolista Dubravko Šimenc i mlada rukometašica Podravka Vegete Iva Pongrac gosti su Lino višebojca koji će se u četvrtak 24. studenog održati u OŠ Mato Lovrak u Novoj Gradiški.

Bit će to 130. po redu natjecanje kojeg prema ideji Zvonimira Bobana radi poticanja školskog sporta i dječje kreativnosti provode Podravka, Sportske novosti i HT, a u koje se do sada uključilo više od 100 000 osnovaca iz cijele Hrvatske.

Učenici OŠ Mate Lovraka prezentirat će svoje kulturno-umjetničko stvaralaštvo, umješnost u trčanju, skoku u dalj, nogometu, rukometu, košarci i potezanju užeta te pokazati kako se pošteno i sportski treba navijati na sportskim natjecanjima. Sportaši Dubravko Šimenc i Iva Pongrac prenijet će im dio svog bogatog natjecateljskog iskustva, baš kao što su to prije njih u dosadašnjim Lino višebojcima činili Blanka Vlašić, Igor Vori, Slaven Bilić, Manuel Štrlek, Luka Modrić, Duje Draganja, Mario Ančić, Ivano Balić, Robert Prosinečki, Igor Hinić i drugi istaknuti hrvatski sportaši.

Lino višebojac u OŠ Mate Lovrak započinje u 11 sati.