17. STUDENOG

Lino višebojac u Zagrebu

16.11.2011 u 10:10

Bionic
Reading

Na svom putu kroz Hrvatsku medvjedić Lino neće zaobići ni Zagreb. Projekt Lino višebojac organizira u OŠ Zapruđe koju pohađa 600 učenika. U četvrtak, 17. studenog u goste će im dovesti dva sportaša, kapetana KK Zagreb Krunoslava Simona i hrvača Podravke i višestrukog prvaka Hrvatske Sandra Frankola.

Krunoslav i Sandro otkrit će učenicima neke košarkaške i hrvačke tajne te malim višebojcima pomagati u osvajanju bodova u trčanju, skoku u dalj, izvođenju slobodnih udaraca, potezanju užeta i pokazati kako se pošteno i sportski treba navijati na sportskim natjecanjima. Bit će to 129. po redu Lino višebojac kojeg radi poticanja školskog sporta i dječje kreativnosti provode Podravka, Sportske novosti i HT.

Do sada se u šest sezona ove jedinstvene smotre dječje radosti uključilo više od 100 000 osnovaca iz cijele Hrvatske koji su osim prezentacije svojih sportskih talenata i kulturno-umjetničkog stvaralaštva imali priliku za druženje s vrhunskim hrvatskim sportašima kao što su Blanka Vlašić, Marijo Možnik, Igor Vori, Slaven Bilić, Manuel Štrlek, Luka Modrić, Ivan Ljubičić, Duje Draganja, Janica Kostelić, Ivano Balić, Igor Hinić, Mario Ančić, Sanja Jovanović, Robert Prosinečki, Mirza Džomba, Filip Ude...

Lino višebojac u OŠ Zapruđe u Zagrebu započinje u 11 sati.