10. STUDENOG

Lino višebojac u Otočcu

08.11.2011 u 10:39

Bionic
Reading

Medvjedić Lino priprema pravu sportsku poslasticu za učenike OŠ Zrinskih i Frankopana iz Otočca. U goste im dovodi dvije uspješne sportašice porijeklom Ličanke, članicu hrvatske košarkaške reprezentacije i KK Gospić Sandru Mandir i bivšu atletičarku i sadašnju direktoricu Hanžekovićevog memorijala Ivanu Brkljačić.

Sandra i Ivana pomagat će Lino višebojcima u osvajanju bodova u trčanju, skoku u dalj, nogometu, rukometu, košarci i potezanju užeta te im prenijeti dio svog sportskog iskustva.

Lino višebojac u Otočcu je 128. natjecanje po redu u šest godina održavanja ovog zajedničkog projekta Podravke, Sportskih novosti i HT-a pokrenutog prema ideji Zvonimira Bobana radi poticanja školskog sporta i dječje kreativnosti. Do sada se u Lino višebojac uključilo više od 100 000 osnovaca iz cijele Hrvatske koji su osim sportskih vještina i fair navijanja, pokazali i zavidno kulturno-umjetničko stvaralaštvo i maštovitost u predstavljanju svojih talenata. Posebnu notu cijelom projektu daje činjenica što on ostvaruje sportske snove pobjednicima, pa su tako tri dječaka i jedna djevojčica putovali na vrhunska sportska događanja u Barcelonu, Hamburg i London gdje su upoznali svoje sportske idole.

Lino višebojac u OŠ Zrinskih i Frankopana iz Otočca započinje u 12 sati.