3. STUDENOGA

Lino višebojac u Labinu

02.11.2011 u 13:26

Bionic
Reading

Medvjedić Lino koji svakog tjedna već šestu sezonu za redom, unosi radost sportskog druženja u neku od hrvatskih osnovnih škola, ovog će puta u školske klupe vratiti igrača RK Zagreb Croatia osiguranja Luku Stepančića.

Mladi rukometaš ne će morati ponovo učiti matematiku ili povijest, nego će učenicima svoje bivše škole Ivo Lola Ribar pokazati kako se ustrajnim radom i zalaganjem mogu postizati vrhunski sportski rezultati. Luki će se pridružiti i ponajbolja hrvatska plivačica Sanja Jovanović pa će Lino višebojac u labinskoj OŠ I.L.Ribar biti doista iznimno događanje koje će 550 učenika dugo pamtiti.

Lino višebojac tijekom kojeg će labinski osnovci uz sportske talente i spretnost predstaviti i svoje kulturno-umjetničko stvaralaštvo i kreativnost održava se u četvrtak, 3. studenoga s početkom u 11 sati.

Bit će to 127. po redu višebojac u ovom jedinstvenom projektu osmišljenom prema ideji Zvonimira Bobana s kojim su Podravka, Sportske novosti i HT do sada izmamile osmijeh na lica više od 100 000 dječaka i djevojčica širom Hrvatske.