Lino ZELINČANI ZASLUŽILI 10+

Lino višebojac u OŠ Dragutina Domjanića, Sv. Ivan Zelina

  • Autor: tportal.hr
  • 26.10.2011 10:44:26
  • 26.10.2011 10:34:53

Nakon morske avanture naš medvjedić Lino vratio se na kontinent. Na putu prema finalu došao je u Osnovnu školu Dragutina Domjanića u Svetom Ivanu Zelini.

Gradska dvorana bila je pretijesna za sve osnovnoškolce i znatiželjne roditelje. Našli su se tu i srednjoškolci, koji su se barem na jedan dan poželjeli vratiti u osnovnoškolske klupe da mogu reći da su i oni dio Lino višebojac priče. A kako im ne bi i bilo žao?! Stotine oslikanih lica među kojima se najviše isticalo Viktorije Jantolek iz 3b razreda. 
Prepuna dvorana transparenata, šarenih pompona, učitelja koji zajedno s djecom skaču i bodre svoje kolege učenike iz razreda da zabiju gol više, skoče što dalje….ili jednostavno napišu najbolju priču 'Svijet po mom' kao što je to učinio Alen Brcković iz 6a.

Toliko želje za pobjedom, borbenosti za svakim bodom dugo nisu vidjeli ni sportski gosti Maja Kožnjak rukometašica Podravke i reprezentativac naše rukometne reprezentacije Manuel Štrlek. I jednom i drugom ovo je bilo treće gostovanje na Lino višebojcu te se nadaju da će ih Lino i dalje pozivati na druženje s djecom. Susret sa slavnim sportašima posebno će pamtiti Monika Zevec iz 8c koja je pobijedila Maju u nogometu. Nažalost Marko Lanović iz 6. razreda nije imao sreće pobijediti Manuela, koji je, kako kaže, slučajno pogodio tricu u košarci. Ni sam Lino nije siguran da li se tu radi o sreći ili dobrim pripremama za Lino višebojac.

Kako god bilo na kraju ove predivne priče samo je dvoje moglo podići pobjednički pehar, a to su učinili najbolji – Jelena Čosić iz 7c sa 140 bodova i Marin Bešker iz 6d razreda sa osvojenih 130 bodova.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još