Lino PAKRAC

Mario Ančič i Martina Zubčić otvorili šestu sezonu Lino višebojca

  • Autor: tportal.hr
  • 3.10.2011 10:05:47
  • 3.10.2011 9:54:54

Učenici i nastavnici OŠ Braća Radić iz Pakraca u potpunosti su opravdali povjerenje koje su im ukazali Podravka, Sportske novosti i HT, izborom upravo njihove škole za službeno otvaranje šeste po redu sezone Lino višebojca.

Glasnim navijanjem, raznobojnim transparentima i pozitivnim emocijama koje su Pakrac satima prije početka natjecanja pretvarale u najveseliji dječji grad u zemlji, stvorili su nezaboravnu atmosferu. Bolje okruženje za novu stranicu u kalendaru Lino višebojca teško je i zamisliti, a to su u svojim pozdravnim govorima naglasili i Krunoslav Bešvir član Uprave Podravke, Robert Šola glavni urednik Sportskih novosti i Željko Klarić ravnatelj Uprave za šport u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa.

Iznimna dječja radost i energija osvojila je i sportske goste Marija Ančića i Martinu Zubčić. Mario se, priznajući nostalgiju, prisjetio navijačke atmosfere prilikom osvajanja Davis cupa, a Martina koji je već treći put osjetila čaroliju Lino višebojca istakla je da je svaki puta doživljaj druženja s djecom u ovom projektu ljepši i potpuniji. Vrhunski sportaši praktički su i sami postali djeca uživajući u povlačenju užeta, izvođenju slobodnih udaraca, pucanju penala i trenerskoj ulozi kod svojih ekipa.

Martina je bila uspješnija, njezini šestaši i sedmaši bili su bolji gotovo u svim grupnim igrama, Mario je na koljenima tražio svoje dečke i cure iz petih i osmih razreda da osvoje koji bod, što mu se na kraju i posrećilo jer njegovi su puleni pobijedili u štafeti s loptama. Ipak konačna pobjeda pripala je Martininim višebojcima. Kod dječaka najbolji je bio Vilim Svjetličić iz šestog razreda koji je osvojio čak 150 bodova istakavši da mu je u tome pomoglo treniranje nogometa u pakračkom Hajduku. U konkurenciji djevojčica pehar je pripao Loreni Demartini iz sedmog razreda koja se pohvalila da je najbolja prijateljica prošlogodišnje pobjednice Franke Šimić. Njen razred imao je i najbolje navijače i najmasku dok je obraz osmaša osvjetlala Matea Lančan koja je napisala najbolji rad na temu svijet po tvom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još