PRIPETAVANJA ODLUČILA POBJEDNIKE

Lino višebojac u OŠ Braća Seljan u Karlovcu

09.02.2011 u 10:03

Bionic
Reading

Luka Čakarić i Ivana Ahmetović, oboje učenici šestog razreda OŠ Braća Seljan iz Karlovca, dobrano su se morali pomučiti da bi stali na pobjedničko postolje Line višebojca

U regularnom dijelu natjecanja, uz Ivanu po 140 bodova skupile su i Tara Trnokop (peti razred) i Ivana Medved (šesti razred), dok je 120 bodova poput Luke na kraju imao i Mato Nikolić iz osmog razreda. Za pripetavanje mali višebojci odabrali su košarku, pri čemu je manji i vižljastiji Luka bio precizniji, a Ivani nije nijednom zadrhtala ruka u izvođenju slobodnih bacanja.

Za uspjeh nije važno koliko je netko velik, nego kakvo srce ima, prokomentirao je svoju pobjedu mali Luka, koji inače trenira nogomet, sretan što mu je pehar predao Krunoslav Jurčić, član legendarnih 'vatrenih'. Ivana je pobjedu proslavila s prijateljicama iz razreda, a dodatno veselje pružila joj je čestitka Vilibalda Kovača koji je gostovao na Lini višebojcu. Kao i nekoliko puta dosad, Vili je izvođenjem himne Line višebojca doslovce zapalio gledalište, a pravu euforiju izazvala je i podjela njegovih karata s autogramima.

Lino višebojac u OŠ Braća Seljan bit će zapamćen i po zanimljivom kulturno-umjetničkom programu u kojem je dominirala devetogodišnja recitatorka Lucija Kovačić koja je za svoj odličan nastup primila slatki Lino paket, baš kao i Neven Bižić, autor najboljeg rada na temu 'svijet po tvom'.