ŠPANJOLSKA LIGA

Tomić i Real žele nastavak pobjedničkog niza

28.11.2010 u 13:05

Bionic
Reading

Nakon pobjede nad Olympiacosom u Euroligi, pred košarkašima Real Madrida je neugodno gostovanje kod Gran Canarije u devetom kolu španjolskog prvenstva. Gostovanje na Kanarskim otocima nezgodno je za svaku momčad, pa tako i za 'kraljevski klub'

Španjolska košarkaška liga došla je do svog devetog kola. Madridski Real čije boje brani hrvatski reprezentativac Ante Tomić ovaj tjedan je nastupio u Euroligi, i to vrlo uspješno. 'Kraljevski klub' na svom je parketu pobijedio Olympiacos, a sada ga čeka gostovanje na Kanarima kod Gran Canarije.

Svojedobno je Mario Kasun izjavio da je kod Gran Canarije uvijek nezgodno igrati jer je ondje sasvim drukčija klima i gostujuće se momčadi vrlo teško aklimatiziraju u kratkom vremenu. Canaria je u prošlom kolu poražena na gostovanju kod Cajasola te trenutno drži deseto mjesto s četiri pobjede i isto toliko poraza. Madridski je Real pak svladao Valladolid i kao drugoplasirana momčad putuje na megdan Gran Canariji. Real je izuzetno jak i sigurno da njihov trener Messina želi novu pobjedu u nizu.

Real je pobijedio u Euroligi Olympiacos