DOLAZI EURO PRVAK

Radulović: Protiv Barce nema imperativa, ali...

23.11.2010 u 14:40

Bionic
Reading

U četvrtak u 18.30 sati Ciboni u goste dolazi aktualni europski prvak – Barcelona. S obzirom na stanje kod 'vukova', gostovanje jednog takvog suparnika svakako je pravi motiv da pokažu koliko vrijede

Trener Cibone Zdravko Radulović održao je još jedno druženje s novinarima pred novu utakmicu Eurolige. Nakon pet kola 'vukovi' imaju isto toliko poraza. Sada im dolazi Barcelona, aktualni europski prvak kojeg će teško pobijediti, no to su utakmice kada motiva ne nedostaje bez obzira na kronični problem s novcem pod Tornjem.

'Igrati protiv Barcelone veliki je izazov, a od igrača ću tražiti da odigraju bez pritiska. U Barceloni smo igrali solidno napadači i želim da to ponovimo i ovdje u našoj dvorani. Mi nemamo što izgubiti, a možemo pokušati iznenaditi', kazao je Radulović naglasivši da bi volio da u Zagreb doputuje najveća zvijezda Barcelone Navarro, barem zbog publike. Naime, španjolski se košarkaš još oporavlja od ozljede.

'Sigurno će nam biti lakše ako ga ne bude, no ja bih volio da dođe, barem radi naše publike koja nas, uz medije, nosi', smatra Radulović.

Bez obzira na Barcu, svima je jasno što je gorući problem u Ciboni. Igrači su obećali da mjesec dana neće spominjati financije.

'Ne radi se o tome da će dečki za mjesec dana prestati igrati, nego su odlučili u tom periodu biti koncentrirani isključivo na košarku, a onda vidjeti jesu li se situacija u klubu pomaknula s mrtve točke', završio je trener Cibone.