POJAČANJE MRAVA

Mula: Nadam se da će moje iskustvo pomoći Zagrebu

27.01.2009 u 13:49

Bionic
Reading

U prostorijama košarkaškog kluba Zagreb u Trnskom predstavljen je novi igrač Damir Mulaomerović. Čovjek zvučna imena koji je u svojoj prebogatoj karijeri nosio dresove ponajboljih klubova Europe, do kraja sezone pokušat će pomoći Zagrebu da osigura ostanak u regionalnom NLB-u

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske u svojoj karijeri igrao je za Slobodu Dita, Cibonu, Bolognu, Efes Pilsen, Panathinaikos, Real Madrid, Olympiacos i još neke, a u Zagreb je došao nakon što je raskinuo ugovor s grčkim PAOK-om. Iskusni Mulaomerović (34), tako je nakon Krstića (36) još jedan veteran u Trnskom. S Mulom u sastavu, izgledi za ostanak u regionalnoj NLB ligi sada se povećavaju.

Inače, mjesec dana je vodstvo Zagreba bilo u kontaktu s Mulaomerovićem, a onoga trenutka kada je bivši hrvatski reprezentativac našao modus kako prekinuti ugovor s PAOK-om, došao je među 'mrave'.

'Nadam se da ću svojim iskustvom pomoći Zagrebu u realizaciji cilja, a to je ostati u regionalnoj ligi NBL, odnosno u bijegu sa začelja tablice. Do polufinala Kupa, momčad će se uigrati i sve će biti bolje, a također sam spreman pomoći klubu da dođe do cilja u prvenstvu, što znači biti među prva tri', kazao je Mulaomerović na predstavljanju u utorak.

Mulaomreović bi se u Trnskom trebao zadržati do kraja sezone, uz mogućnost da se ugovor produlji za još dvije sezone.