ORLANDO PRED PONOROM

Boston još jednom slavio na Floridi

19.05.2010 u 10:34

Bionic
Reading

Boston Celticsi u finalu istočne konferencije poveli su 2-0 u seriji na četiri pobjede protiv Orlando Magica. Momčadi s Floride bit će se teško vratiti, jer protivnik igra sjajno

Još jedan šok doživjeli su košarkaški fanatici na Floridi. Njihovi ljubimci još jednom su pokleknuli na domaćem parketu i Boston je nakon novog trijumfa 95:92 u velikoj prednosti.

Rajon Rondo predvodio je goste sa 25 koševa i osam asistencija, a Paul Pierce utakmicu je završio sa 28 koševa, pet skokova i pet asistencija. Kod Orlanda jedino je zadovoljio Dwight Howard sa 30 koševa i osam skokova, ali nije imao pravu pomoć od suigrača.

'Neću prestati vjerovati da se možemo vratiti i neću dopustiti suigračima da prestanu vjerovati', govorio je nakon novog poraza Howard.

Orlando je u finale Istoka ušao bez poraza u doigravanju, a sada je po prvi puta ove sezone izgubio dvije uzastopne domaće utakmice. Sljedeća dva susreta su u Bostonu, a prvi je u subotu.

'Znamo jako dobro da je Orlando pun talentiranih igrača i nećemo olako shvatiti ove dvije gostujuće pobjede. Uostalom, naši navijači nam neće dopustiti da se opustimo. Vrlo smo fokusirani i nemamo se namjeru vraćati u Orlando, želimo sve okončati na svom terenu, u četiri utakmice', kazao je Pierce.