HOĆE LI NAĆI NOVAC?

Žalba na čekanju dok Cibona ne uplati 500 eura

26.04.2010 u 17:27

Bionic
Reading

Financijski problemi koji cijelu godinu pogađaju Cibonu stvorili su i dodatne poteškoće. Naime, Cibona se žalila na rasplet finalne utakmice protiv Partizana, ali da bi žalba ušla u razmatranje, klub iz Savske mora platiti 500 eura za troškove

U Ciboni se ne mogu pomiriti s porazom od Partizana 74:75, za koji su i sami krivi, jer počeli su prerano slaviti umjesto da su proslavu prolongirali za samo sekundu ili dvije. Stoga su odlučili uputiti žalbu i osporiti regularnost Kecmanovog koša.

'Uputili smo žalbu povjereniku natjecanja, odnosno tijelu za žalbu. Ona se temelji na dvije pretpostavke. Prva je ta da je za vrijeme napada Partizana teren bio pun, što igrača, što ljudi u civilu. Druga je ta da ona kretnja koju je napravio Kecman, znači primanje lopte, okret i šutiranje, ne može napraviti u roku od 0,6 sekundi. Samo šutirati da, ali ne i sve kretnje', kazao je glasnogovornik Cibone Ivan Jurković.

No u Ciboni su zaboravili uplatiti 500 eura. Ili ih nemaju.

'Dokle god Cibona ne uplati 500 eura, o njenoj žalbi neće biti govora, ostaje situacija kakva je i sad', rekao je povjerenik natjecanja NLB lige Josip Bilić.

Možda bi Ciboni, s obzirom na neimaštinu, bilo bolje uštedjeti tih 500 eura i uplatiti nekom od igrača jer od žalbe ionako neće biti koristi.