NISKE STRASTI

Grobari najavili putovanje u Knin

02.04.2010 u 10:10

Bionic
Reading

Partizan je pred 21 tisućom gledatelja upisao i treću pobjedu protiv Maccabija i plasirao se na završni turnir Eurolige. Na tribinama je ponovno vladala dobra atmosfera, a Grobari su opet izvjesili transparent kojim aktiviraju niske strasti

Vujošević se polako etablira kao najbolji klupski trener Europe, njegov sastav sinonim je za odlučnost i hrabrost, a navijači za odanost i brojnost, ali i za prizemne provokacije. Nakon što su u Bugarskoj navijače Hrvatske provocirali transparentom Ovčara, Partizanovi radikali ponovno su izvjesili transparent 'Dogodine u Kninu'.

Istu su poruku poslali i lani s nogometne utakmice protiv APOEL-a koja se igrala na Dan domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza. Ovaj put natpis istog sadržaja bio je još veći, ali nije sasvim jasno jesu li Grobari u međuvremenu svoj dolazak odgodili za 2011. ili još uvijek planiraju sudjelovati u proslavi Oluje već ovoga kolovoza. To i nije pretjerano važno, ionako je riječ o klasičnoj bajci iskompleksiranog dijela crno-bijelih navijača.