CIBONINI LJUBAVNI PROBLEMI

Radošević i Rozić se sastali, pomirenja nema

16.03.2010 u 19:41

Bionic
Reading

Leon Radošević i Marin Rozić susreli su se na poziv trenera Cibone Velimira Perasovića, ali od pomirenja nije bilo ništa. Ipak, obojica su se složila da o aferi više neće govoriti

Nakon što je 20-godišnji Leon Radošević u javnost iznio priču o ljubavnom trokutu u kojem su se našli njegova bivša djevojka Ana Franja i kapetan Cibone Marin Rozić te on sam, u klubu više nitko ne želi razgovarati o tome.

'Imam pametnijeg posla u gradu i u Ciboni. Nemam vremena baviti se nečijim curama. Nek’ se djeca igraju, a nas puste da se bavimo ozbiljnijim stvarima', kratko je odbrusio predsjednik kluba i zagrebački dogradonačelnik Ivo Jelušić.

U Savskoj su u ponedjeljak organizirali hitan sastanak, na kojem su se prvi put nakon objavljivanja Leonove priče preljubnik i prevareni našli u istoj prostoriji. Obojica se i dalje čvrsto drže svoje priče i čini se da ih zasad ništa ne može pomiriti.

'Bili su još jako kivni jedan na drugog, ali složili su se da o tome više neće govoriti', objasnio je nedavno postavljeni direktor kluba Andro Knego.

Radošević je rekao da više ne želi ni razgovarati, a kamoli igrati u istoj momčadi s Rozićem, no Knego vjeruje da će vrijeme izliječiti sve rane. 'Obojica su profesionalci i ne bi smjeli dopustiti da im takve stvari smetaju dok su na terenu. Vjerujem da će ih s vremenom proći ljutnja', rekao je Knego.