SVE DOGOVORENO

Prostran potpisuje za KK Zagreb

12.01.2010 u 15:28

Bionic
Reading

Najperspektivniji košarkaški hrvatski bek proteklih godina Toni Prostran u idućim će danima postati član KK Zagreb. Nakon što je sporazumno prekinuo ugovor sa svojim Zadrom aktivirat će pristupnicu koju je potpisao za 'mrave' i obući žuti dres

Iako nije išlo preko noći, bilo je prilično izvjesno da će mladi Prostran dobiti zeleno svjetlo za odlazak. Kada se mladić odlučio odreći dugovanja svoga matičnog kluba, Zadar mu je u službenom priopćenju zaželio sreću u budućnosti i dao mu ispisnicu iz kluba.

'Ako je to istina, onda će idućih dana postati naš član', rekao je za tportal.hr glasnogovornik KK Zagreb Dražen Beraković i nastavio:

'Toni je dva dana prije isteka prijelaznog roka potpisao pristupnicu Zagrebu, što znači da neće biti problema s dogovaranjem njegovih osobnih uvjeta. Još ne znam na koliko će dugo potpisati ugovor, ali ako ga je Zadar pustio, on će pojačati naše redove.'

U trenutku kada se ugovor potpiše Prostran već za šest sati može debitirati za klub. Prva mogućnost pruža mu se u subotu u 18 sati, kada u Trnskom gostuje Crvena zvezda.