NOVI ŠOK U ZAVRŠNICI

Gospićanke 'propustile' europske doprvakinje

09.12.2009 u 22:49

Bionic
Reading

Košarkašice Gospića CO u sedmom su kolu skupine B Eurolige izgubile košem u posljednjoj sekundi na gostovanju u Salamanci od Halcon Avenide sa 79-81 (45-41)

Najefikasnija u sastavu Gospićanki bila je Anđa Jelavić sa 28 koševa i 11 asistencija, a pratila ju je Carla Thomas sa 24, dok je Halcon Avenidu do nove pobjede predvodila Sancho Lyttle sa 24 ubačaja i 15 skokova.

Nakon sedam kola Gospić CO ima jednu pobjedu i šest poraza. U osmom kolu za tjedan dana Gospićanke će u svojoj dvorani ugostiti Beretta-Familiju.

Gospićanke su vodile većim dijelom susreta, no presudio im je skok u napadu i koš Gorbunove u posljednjoj sekundi. Anđa Jelavić nakon susreta nije mogla sakriti razočaranje porazom od lanjskih finalistica Eurolige.

'Ponosne smo na teško obavljen posao na terenu, ali što to znači kada ovako izgubiš utakmicu... Ništa, pokušat ćemo na svom parketu ostvariti drugu pobjedu u natjecanju.'

Trener Bralić rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe, no i ustvrdio da je pred njima još puno posla na psihološkom planu koji se ocrtava u lošim završnicama neizvjesnih dvoboja.