ČAST I OBVEZA

Dario Šarić iznenada dobio i ulogu trenera na All-Star vikendu

17.02.2017 u 15:22

Bionic
Reading

Nakon što je 22-godišnji Dario Šarić očekivano izabran u momčad Europe, koja će u susretu mladih nada u New Orleansu igrati protiv mladih kolega iz SAD-a na All-Star vikendu, iznenada mu je ukazana još jedna počast

Nakon Kukoča, Rađe, Giričeka, Bogdanovića i Hezonje novak Philadelphia 76ersa Dario Šarić ukupno je šesti Hrvat koji će nastupiti na All-Star utakmici mladih nada. No, osim te revijalne utakmice Šibenčanin Šarić će zajedno sa centrom Hornetsa Frankom Kaminskym te novinarkom ESPN-a Rachel Nichols s klupe u ulozi trenera voditi ekipu Istoka na šestoj 'NBA All-Star utakmici paraolimpijaca'.

Izbor Šarića za jednog od trenera još je jedan dokaz koliko je mladi hrvatski igrač popularan u SAD-u. >> Predrag Šarić zaprepašten igrama sina; otkrio nam je i jedan nepoznat detalj! Riječ je o utakmici u kojoj 12 paraolimpijaca iz svih strana svijeta nastupaju zajedno sa umirovljenim NBA zvijezdama i WNBA igračicama u utakmici u kojoj je cilj podići svijest o potrebama osoba sa nekim vidom invaliditeta.

Ove godine na toj će utakmici nastupiti poznata lica iz NBA povijesti poput Dikembea Motumba, Tyrona Bougesa, Horacea Granta i AC Greena te ponajboljih košarkašica Svijeta kao što su Elene Della Donne, Candice Parker i Candace Parker.