MA KAKVA ZASTAVA....

Ovo je pravi razlog zašto su Dražen i Divac prekinuli prijateljstvo!

23.10.2016 u 15:41

  • +15

Obilježena 52. obljetnica rođenja Dražena Petrovića

Izvor: Cropix / Autor: Nikša Stipaničev

Bionic
Reading

Dvojica Šibenčana i kako tvrde, najbolji prijatelji Dražena Petrovića otkrili su povodom 52. godine od rođenja košarkaškog 'Mozarta' nove detalje o odnosu Dražena i Vlade Divca

Dubravko i Fabijan Žurić su se na tu temu, iako nerado, oglasili u intervjuu za 'Slobodnu Dalmaciju'

List navodi da je 'Fabo', kako ga u Šibeniku zovu svi, svojevremeno bio i Draženov suigrač u Šibenci, a do kraja života slavnog košarkaša, zajedno s bratom Dubravkom, i njegov najbolji prijatelj.

On je uvjeren da između Dražena i Divca nije ni bilo pravog prijateljstva i da su priče koje su se u javnosti do sada pričale na tu temu zapravo bile lažne. S tim u vezi, spomenuo je i dokumentarni film 'Jednom braća'.

'Moram vam reći da o Draženu ne volim govoriti u medijima, puno toga je napisano i što nije točno, a evo Dubre i ja ćemo vam sad reći pravu istinu o Draženu. Dubre i ja smo biološka braća, a Dražen je bio naš treći brat, Denis Erceg četvrti i Stojko Vranković peti brat. I nema više! Svi koji svojataju Dražena lažu, tako je laž i onaj film Vlade Divca 'Jednom braća', jer samo smo mi bili Draženovi istinski prijatelji i da snimamo film nazvali bi ga 'Uvik braća'', objašnjava Fabo.

On je zatim otkrio i da hrvatska zastava na Svjetskom prvenstvu u Argentini, koju je Divac oteo jednom navijaču, nije bila pravi razlog prekida prijateljstva između Divca i Petrovića.

'Taj film je napravljen, hvalili su ga, ali tamo puno toga nije istina, evo vam samo jedan detalj, znate li zašto su se posvađali Dražen i Divac? E nije zbog zastave, to je priča za novine, a sad ću vam ispričati pravu istinu: na utakmici je došlo do naguravanja, Dražen je pao na parket, a Divac ga je nagazio patikom, Dražen ga je junački opsovao i od tada se prekinulo njihovo 'veliko' prijateljstvo. Dakle, niti je to bilo veliko prijateljstvo, niti je zastava bila problem, to nas boli jer se Divac stalno spominje kao veliki Draženov prijatelj, a to nije istina', poručio je Fabo.

Cijeli članak pročitajte OVDJE