DRUŽENJE SA SIXERSIMA

Dario Šarić zbog nogometa na treningu i pitanja o hot-dogu postao hit

28.09.2016 u 14:11

Bionic
Reading

Mladi Šibenčanin Dario Šarić već po dolasku u SAD, prije nego je odigrao prvu pripremnu utakmicu u NBA-u, oduševio je novinare i navijače Philadelphia 76ersa

Prilikom druženja s novinarima na tzv. Media Dayu te fotografiranju za klupski vodič 22-godišnji Šarić pokazao je svoje plesačke mogućnosti koje možete vidjeti u priloženom videu.

Naime, prilikom službenog fotografiranja Šariću su pustili jednu pjesmu te ga zatražili da zapleše nakon čega je uslijedilo iznenađenje. Šarić se potpuno opustio i oduševio je sve prisutne.

Slično vrijedi i za jedan od treninga Sixersa gdje je iz dosade odlučio malo 'tehnicirati' s košarkaškom loptom. Usprkos tome što je visok 209 cm Šarić, koji je u Zagrebu često odlazio na utakmice Dinama, pokazao je zavidnu tehniku.


'Sixersi su opet pogriješili. Draftirali su nogometaša', jedan je od komentara ljubitelja košarke koji očito jako dobro poznaje povijest ovog kluba i nekoliko velikih promašaja na NBA draftovima.

Kada je na red došao razgovor s novinarima kratko je o svojoj rookie sezoni u Sixersima rekao:

'Iskreno mislim da ću imati dobru ulogu u momčadi jer ću imati puno više loptu u rukama. Ipak teško je reći što očekujem, ali znam da ću uvijek davati 100 posto te se žestoko boriti na svakoj utakmici', kazao je Šarić koji je protekle dvije sezone u turskom Anadolu Efesu većinu vremena u igri provodio na poziciji krilnog-centra (četvorke).

Dodajmo još kako je Šarić odgovarao je i na pitanja navijača putem društvenih mreža. Tako je njegov odgovor o hot-dogu (hrenovka u pecivu) – koji ne smatra vrstom sendviča - postao pravi hit.