UOČI SEZONE

Igrači Cibone družili se s navijačima na Cvjetnom trgu u Zagrebu

26.09.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Igrači, treneri i Uprava KK Cibona družili su se danas s građanima i navijačima na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

Uoči početka nove sezone službeno je predstavljena momčad za novu košarkašku sezonu, a dresove je igračima uručio Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba poželivši im puno uspjeha.

Izvršni dopredsjednik kluba Aleksandar Petrović govorio je o pojačanjima i planovima te istaknuo kako Cibona u novoj sezoni nastupa u čak tri velika natjecanja, s jasnom ambicijom da osvoji jedan trofej. Upravo zato, momčad je proširena i osvježena novim mladim snagama među kojima su Paolo Marinelli, Andrija Ćorić, Domagoj Samac, Domagoj Bošnjak.

Momčad je osnažena i na poziciji playmakera koju preuzima Elijah Johnson, a najveće je pojačanje svakako ostanak u Ciboni još godinu dana Ante Tonija Žižića.

Aleksandar Petrović
predstavio je i novog sportskog direktora, Andriju Žižića koji je istaknuo kako mu je zadovoljstvo ostati i raditi u Ciboni u kojoj je odigrao posljednju godinu svoje bogate igračke karijere.

Kapetan Marin Rožić istaknuo je kako je ekipa odlična, atmosfera još bolja te kako uz podršku navijača trofej sigurno neće izostati.

Brojni građani uživali su danas u druženju s Cibosima na Cvjetnom trgu u Zagrebu, uz natjecanja, nagradne igre, crtanje grafita s vjernim Ciboninim navijačima Smogovcima te Malim sportašima.

Također, predstavljen je i nastavak uspješne suradnje KK Cibona s Poliklinikom Medikol, a ugovore o suradnji u novoj sezoni razmijenili su ravnateljica Poliklinike Medikol Ivanka Trstenjak Rajković i direktor KK Cibona Domagoj Čavlović.


Momčad Cibone za sezonu 2016/17.

2 Karlo Uljarević
3 Željko Šakić
5 Paolo Marinelli
6 Petar Marić
7 Domagoj Samac
9 Andrija Ćorić
12 Žan Mark Šiško
15 Elijah Johnson
19 Domagoj Bošnjak
20 Marin Rozić - kapetan
21 Krešimir Ljubičić
22 Emir Sulejmanović
23 Nik Slavica
25 Mate Mandić
31 Dino Radoš
33 Nebojša Joksimović
41 Ante Toni Žižić
45 Ante Gospić
Josip Popić

Treneri: Damir Mulaomerović, Ivica Burić i Bariša Krasić