PRAVA POSLASTICA

Evo gdje gledati tri velika okršaja naših košarkaša uoči Rija!

26.07.2016 u 19:18

Bionic
Reading

Hrvatska košarkaška reprezentacija otputovala je ovog utorka u Argentinu gdje će boraviti do 3. kolovoza i uoči Igara u Riju odigrati tri iznimno jake pripremne utakmice. Naši će sljedećeg vikenda nakon Argentinaca igrati sa Francuskom i Srbijom, a sve utakmice može gledati u programu kanala ArenaSport1

Podsjetimo, hrvatske boje će u Riju braniti Marko Arapović, Luka Babić, Miro Bilan, Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Filip Krušlin, Darko Planinić, Krunoslav Simon, Rok Stipčević, Željko Šakić, Dario Šarić i Roko Leni Ukić, a osim njih tu su i treneri Aleksandar Petrović, Dražen Anzulović, Ivica Skelin, Dražen Orešković i Jurica Šango te Josip Jerko Vranković kao vođa ekipe.

No, prije dolaska u Rio 3. kolovoza košarkaši će boraviti u Argentini gdje će igrati pripremne utakmice. Bit će to iznimno jak turnir tijekom kojeg će naši košarkaši od petka do ponedjeljka u kasnim satima po hrvatskom vremenu igrati protiv domaćina Argentine, Francuske i Srbije.

Utakmica s Argentinom počinje u petak u 2 sata ujutro, a u subotu i ponedjeljak protiv Francuske i Srbije naši igraju s početkom u 23 sata.

Prijenose sve tri utakmice možete gledati na programu sportskog kanala ArenaSport1!

Bit će to odlična uvertira za prvi nastup na Igrama koji naši imaju 7. kolovoza protiv europskog prvaka i branitelja srebra s OI iz Londona 2012., reprezentacije Španjolske.

Turnir u Argentini 29.7.-1.8.

Hrvatska - Argentina (ArenaSport1, petak na subotu, 29.7, 2h)
Hrvatska - Francuska (ArenaSport1, subota, 30.7, 23h)
Hrvatska - Srbija (ArenaSport1, ponedjeljak, 1.8., 23h)