FANS AGAINST VIOLENCE

Košarkaški turnir 'tri na tri' oduševio sve fanove

19.04.2016 u 12:15

Bionic
Reading

U sklopu međunarodnog projekta Erasmus+Sport programa Fans Against Violence, u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza, na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održan je 3x3 turnir za košarkaške fanove.

Fans Against Violence je projekt kojeg podržava Europska Komisija, a teži promicanju tolerancije i povećanju razine razumijevanja između košarkaških fanova u Turskoj, Španjolskoj, Litvi, Bugarskoj i Hrvatskoj.

Na turniru je sudjelovalo 18 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji, a gledatelji su mogli uživati u pregršt zanimljivih i kvalitetnih utakmica.

Konačnu pobjedu u muškoj konkurenciji ostvarila je ekipa LA BAMBA dok je u odlučujućoj utakmici ženskog dijela turnira slavila ekipa MEDEKICE.

Četiri ekipe iz Hrvatske LA BAMBA, GENERAL VASILIJE MITU, ŠAGARON i HIČINE ostvarile su pravo sudjelovanja na međunarodnom turniru koji će se održati u Kaunasu u Litvi od 30.4. do 3.5.2016.

Hrvatski košarkaški savez i Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu zahvaljuju se svim sudionicima turnira, gledateljima i sportašima koji su podržali projekt.