MOĆNO ZAKUCAVANJE

Klinac iz Slovenije podigao navijače Real Madrida na noge!

13.10.2015 u 09:28

Bionic
Reading

Za aktualne prvake Europe Real Madrid ove sezone igra i 16-godišnji Slovenac Luka Dončić, jedan od najnadarenijih košarkaša svijeta u svom godištu (rođen 1999.)

Za razliku od našeg Bojana Bogdanovića, koji je kao 16-godišnjak iz Mostara (Zrinjski) preselio u Real Madrid gdje je igrao za drugu momčad i nikada nije dobio pravu priliku, mladi Slovenac ili bolje rečeno 'klinac' Dončić odmah je dobio minutažu u prvoj momčadi.

Na utakmici prvog kola protiv Valencije Dončić je igrao sedam minuta, a za to vrijeme ubacio je pet koševa (zakucavanje i trica). Svojim potezima Dončić je podigao navijače Real Madrida na noge što dovoljno govori…

S obzirom da je riječ o golobradom dječaku koji je do jučer igrao za kadete 198 cm visoki Luka Dončić, čiji je otac Saša Dončić igrao za slovensku reprezentaciju, postao je priča dana u Španjolskoj.

Video Dončićevog zakucavanja uz oduševljenog komentatora, nakon sjajne asistencije bivšeg NBA igrača Ayona, na youtubeu je postala pravi hit. Pogotovo u Sloveniji koja je dobila novu mladu zvijezdu!