ZAUZEO 93. MJESTO

Ljutiti Bryant: Nemojte me više pitati takve gluposti!

09.10.2015 u 14:00

Bionic
Reading

Kobe Bryant, zvijezda Los Angeles Lakersa, nakon dvije teške ozljede prije nekoliko dana napokon se vratio na parketu. U prvim pripremnim utakmicama vidjelo se kako se muči

I uoči prošle sezone kritičari su bili mišljenja kako je Bryantovo vrijeme prošlo, ali ih je ubrzo demantirao s nekoliko briljantnih partija. Međutim, zaustavila ga je teška ozljeda desnog ramena zbog koje je ranije završio sezonu.

Ono što je 37-godišnjeg Bryanta izbacilo iz takta, uoči ove sezone, je poredak analitičara ESPN-a po kojem je tek 93. na listi! Prošle sezone, kada je Bryant na istoj listi bio na 40. mjestu, nazvao je analitičare iz ESPN-a koji su sastavili listu 'hrpom idiota.'

Ovaj puta Bryant, vlasnik pet titula NBA prvaka, nije bio tako oštar.

'Nemam nikakve potrebe braniti tu poziciju. Nitko nema, vjerujte mi', kazao je mirnim glasom Bryant nakon pripremne utakmice protiv Toronta u kojoj je za 22 minute ubacio 16 koševa (šut 5-11) te je na trenutke pokazao kako još nije za mirovinu.

'Molim vas nemojte me više pitati takve gluposti!', dodao je Bryant koji će u novoj sezoni imati motiv više kako bi svima dokazao da još uvijek spada među najbolje braniče-šutere u NBA ligi.

Podsjetimo kako je u zadnje tri sezone Bryant imao problema s ozljedama, a to pogotovo vrijedi za posljednje dvije u kojima je zajedno odigrao svega 41 utakmicu (prosjek 21.1 koš po utakmici.)