POJAČANJE ORLANDA

Spaktakularna Hezonjina zakucavanja zadivila NBA fanove!

07.07.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Odlični mladi hrvatski košarkaš Mario Hezonja na Ljetnoj NBA ligi u dresu Orlanda, momčadi koja ga je nedavno izabrala na draftu kao petog, oduševljava svojom igrom. U svom drugom nastupu ubacio je 14 koševa...

Naime Hezonja se prije nekoliko dana priključio momčadi Orlando Blue koja nastupa na Ljetnoj NBA ligi. Već u prvoj utakmici u kojoj je zabio 12 koševa, od čega i pobjedničku tricu, Hezonja je privukao veliku pozornost.

A isto je učinio i tijekom ponedjeljka u svojoj drugoj NBA utakmici, kada je spektakularno zakucao prošavši kroz obranu Thundera.

'Monstruzno zakucavanje Hezonje. Dobro došao u Orlando!', uzviknuo je komentator TV prijenosa.

Iako je Orlando izgubio 65:73 Hezonja, koji je u SAD-u tek četiri dana, odigrao je vrlo dobro ubacivši 14 koševa (šut iz igre 6-16). Uz to je skupio dva skoka i tri asistencije za 25 minuta provedenih na parketu (igra se 4x10 minuta). Na utakmici je izveo i jedno alley-oop zakucavanje koje je stručni sukomentator opisao 'kao vrlo zahtjevno'..

I nije ni čudo da su još tijekom utakmice na društvenim mrežama osvanuli brojni komentari, prvenstveno navijača Orlanda koji su uvjereni 'kako je ovo početak jedne lijepe priče' kada je mlada momčad Orlando Magica u pitanju.

'Imam svog novog omiljenog igrača', jedan je od komentara na Twitteru. Neki su otišli korak dalje davši mu nadimak 'White Mamba' aludirajući kako svojim stilom igre podsjeća na Kobea Bryanta, igrača kojeg krasi nadimak 'Black Mamba.'