ČUVA JOJ ZASTAVU

Dirljiv oproštaj Sandre Perković od hrvatske velikanke

30.05.2015 u 11:39

Bionic
Reading

Tijekom svibnja igračku je karijeru završila sjajna hrvatska košarkašica Anđa Jelavić

Anđa je 35. rođendan odlučila proslaviti u igračkoj mirovini i u razgovoru za 24 sata prisjetila se najljepših trenutaka karijere. Epizoda iz četiri turska grada u kojma je igrala, Poljske, Rusije, Šibenika, Gospića...Prisjetila se i vrhunca karijere, olimpijskog nastupa u Londonu tijekom kojeg su gledale i osvajanje zlata Sandre Perković.

'Nisu nas puštali bez akreditacija pa smo, onako balkanski, na kraju samo zamahnule akreditacijama, hladno ušle na blef i sjele u prvi red. I danas čuvam zastavu s kojom je Sandra slavila zlato,' rekla je za 24 sata Anđa i izazvala dirljivu reakciju Sandre putem društvene mreže.

Draga moja Anđo, hvala ti za sve lijepo što si napravila za nas, hvala za sve ove godine koje si provela u košarci i u kojoj si bila uzor mnogim mladim djevojkama.

Prvenstveno si velika osoba i imala sam te čast upoznati, vedrog duha i velika pozitiva. Jako smo ponosni što te imamo.

Želim ti svu sreću u budućem životu i neka ti se ostvare sve želje, te se nadam da ćemo te još gledati u sportu, ali sada mozda u nekoj drugoj ulozi. Poljubac

P.S. Drago mi je da je moja 'pobjednička' zastava bas u tvojim rukama.


Na istoj 'zidu' Anđa je poslala i odgovor sportskoj prijateljici.

Hvala ti puno na ovim lijepim riječima. Velika je čast poznavati osobu poput tebe, koju svi veliki svjetski uspjesi nisu niti malo promijenili. Zato i jesi jedna od najboljih sportašica kojoj se divi cijeli svijet! Želim ti još puno uspjeha na svim planovima i uvijek sam uz tebe.

Draga moja Anda,hvala ti za sve lijepo što je napravila za nas, hvala za sve ove godine koje si provela u kosarci i u...

Posted by Sandra Perković on Sunday, May 24, 2015