NIJE MU PRVI PUT

Prljavi udarac koji je zgrozio sve u NBA-u; odmah isključen!

27.04.2015 u 08:30

Bionic
Reading

Cleveland Cavaliersi i u četvrtoj su utakmici prvog kruga doigravanja nadigrali Boston Celticse (101:93) te se tako plasirali u sljedeću rundu, no ova serija ostat će upamćena i po brutalnom udaranju J. R.-a Smitha

Cavsi su stigli do novog trijumfa u Boston Gardenu, no slavlje te momčadi zasjenio je nesportski potez njihovog igrača J. R.-a Smitha koji je u trećoj četvrtini polukružnim udarcem šake namjerno nokautirao Jaea Crowdera.

Suci su odmah brutalnom J. R.-u Smithu pokazali put u svlačionicu, a nesretni Crowder se više nije vraćao u igru, i to ne zbog udarca u lice nego jer je u padu ozlijedio lijevo koljeno.

Inače, ovo nije prvi put da J. R. Smith prljavo udara svoje suparnike. Nešto slično je napravio prije dvije godine u playoffu, i to isto protiv Celticsa kada je kao član New York Knicska laktom opalio Jasona Terryja.

Dodajmo, kako je najbolji igrač Cavsa bio LeBron James s 27 koševa, 10 skokova i osam asistencija dok su domaćina predvodili Jared Sullinger (21 koš i 11 skokova) te Isaiah Thomas (21 koš i devet asistencija).

Brutalnost na košarci

NBA liga

Doigravanje

Boston - Cleveland 93:101
završni rezultat 0:4
San Antonio - L.A. Clippers 21:30
trenutni rezultat 2:1 sljedeća ut. 28.4.
Washington - Toronto 00:30
trenutni rezultat 3:0
Dallas - Houston 03:00
trenutni rezultat 0:3