HRVAT U SAD-U

Bogdanović otvoreno o LeBronu, Bogutu, reprezentaciji, nogometu...

27.01.2015 u 09:24

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović, član NBA momčadi Brooklyn Nets, igra premijernu sezonu u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta

Prije nekoliko dana na Zapadnoj su obali (West Coast) SAD-a boravili i košarkaši Brooklyn Netsa, a među njima i naš Bojan Bogdanović. Istina, nisu se baš dobro proveli - protiv LA Clippersa poraženi su s 39 koševa razlike (84:123), ali Mostarac je pristao na intervju u kojem je odgovorio na mnoštvo pitanja. A jedno od njih bilo je - što bi radije osvojio, NBA prsten ili zlato s hrvatskom reprezentacijom.

'Veselilo bi me uzeti prsten u NBA ligi, ali kada bih morao birati, uvijek bih radije osvojio zlato s Hrvatskom', bio je jedan od odgovora, a od voditelja je dobio i poziv da se prošeću među holivudskim zvijezdama. Naravno, u dresovima.

A kako se bivši košarkaš Zrinjskog iz Mostara, Reala, Murcije, Cibone i Fenerbahcea privikava na igru u NBA ligi, po čemu se ona razlikuje od europske košarke, tko mu je najbolji košarkaš današnjice i za koga navija u nogometu, pogledajte u videoprilogu odnosno intervjuu koji je Bogdanović dao za CroatianSports.