PUKNULI MU LIGAMENTI

Zbog ozljede koljena kraj sezone za Parkera

17.12.2014 u 11:55

Bionic
Reading

Krilni igrač Milwaukee Bucksa, 19-godišnji Jabari Parker objavio je da je za njega ova NBA sezona završena, nakon što mu je u ponedjeljak u utakmici s Phoenixom puknuo prednji križni ligament lijevog koljena.

Jabari Parker je bio jedna od ključnih figura u odličnom startu Milwaukee Bucksa pod vodstvom novog trenera Jasona Kidda. Bucksi su u prvih mjesec i pol dana nove NBA sezone ostvarili 13 pobjeda, gotovo kao u cijeloj prethodnoj sezoni koju su završili s učinkom 15-67, a Parker je uz Brandona Knighta bio glavna uzdanica Kiddove momčadi.

S prosjekom od 12,3 koša, 5,5 skokova i 1,7 asistencija po utakmici 19-godišnji košarkaš istaknuo je kandidaturu za 'novaka godine'. Na njegovu veliku žalost tu će nagradu odnijeti netko drugi, nakon što je u ponedjeljak nastradao u sudaru s veteranom Phoenixa P. J. Tuckerom

Iako su prvi nalazi pokazali da se ne radi o težoj ozlijedi, kasnijim pregledom ustanovljeno je puknuće prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena, zbog čega će Parker završiti na operacijskom stolu i propustiti ostatak ove sezone.