EUROLIGA U ISTANBULU

Nevjerojatna trica koštala Zvezdu dobivene utakmice!

21.11.2014 u 21:31

Bionic
Reading

Samo desetak sekundi prije kraja susreta, u šestom kolu Eurolige, Crvena je zvezda u Istanbulu imala tri poena prednosti, a onda je njihov zemljak, Zoran Erceg, pogodio nevjerojatnu tricu. Galata je slavio nakon drugog produžetka 110:103

Čak 32 koša ubacio je Zoran Erceg u pobjedi Galatasaraya protiv Crvene zvezde 110:103, nakon dva produžetka. No, osim sjajnog učinka tijekom cijele utakmice, upravo je njegova trica, preko ruke s kakvih desetak metara uopće dala šansu Turcima da došu do pobjede, kod vodstva crveno-bijelih 82:79.

Imala je Zvezda prednost od dva poena razlike dvadesetak sekundi prije kraja prvog produžetka, ali onda su napravili prekršaja nad Carlosom Arroyom, koji je ubacio oba slobodna bacanja, da bi nakon toga propustili poentirati u posljednjem napadu.

U drugom produžetku igra beogradske momčadi potpuno se raspala pa su domaćini došli do relativno velike pobjede od sedam poena razlike, iako su gosti većinu utakmice bili bolja momčad na terenu. Najbolji u redovima Zvezde bio je centar Boban Marjanović s 23 poena i ogromnih 17 skokova (čak osam napadačkih).

No, izdala ih je igra u završnici pa su sada na omjeru 3-3, istom kao i Galatasaraya…