TURNIR U ZADRU

Pogledajte otkačene tetovaže na tijelima košarkaša

22.09.2014 u 13:02

  • +14

Zadar Basketball Tournament - tetovaže košarkaša

Izvor: Promo fotografije / Autor: SELECT PR

Bionic
Reading

Najjači košarkaški turnir u regiji Zadar Basketball Tournament osim po sjajnih utakmicama u dvorani Kreće Ćosića zanimljiv je iz umjetničkog kuta s naglaskom na otkačene i zaista posebne tetovaže košarkaša

Tako su gledateljima u Zadru košarkaški apoloni priredili pravi praznik tetovaža. U četiri dana turnira gledatelji su uživali u vrhunskoj košarci, ali i u pravim umjetničkim djelima koja krase ove ljepotane.

Tetovaže su karakteristične za sportaše, a najbolji košarkaši Europe, koji su igrali na Zadar Basketball Tournamentu, rado su podijelili dio svoje intime i otkrili njihova umjetnička djela na ukrašenim tijelima.

'Ukrašavanje tijela za mene je pravi ritual. Moje tetovaže nose meni posebna značenja; jedna je posvećena mom bratu, a druga prikazuju košarku te moju vjeru!‘, rekao nam je Taylor Brown iz turskog kluba Daraussafaka Dogus.

Većini igrača tetovaža je vezana uz vjeru, obitelj i značenja uz sam sport kojim se bave. Rituale tetoviranja redovno ponavljaju, a veseli ih svaka nova.

Pobjednici prvog Zadar Basketball Tournamenta su košarkaši Fenerbahcea, a turnir je ovog vikenda okupio brojne ljubitelje košarke iz Hrvatske i Europe. Košarkaši su slobodne trenutke iskoristili za druženje s najmlađima na Kids’ Dayu te uživali u Gala večeri i Players Partyju.