NY TRZAVICE

Veliki Phil Jackson i vlasnik Knicksa već se sukobili?

23.04.2014 u 12:08

Bionic
Reading

Suradnja između Phila Jacksona i Jamesa Dolana tek je započela, a već je došlo do nesuglasica. Vlasnik Knicksa zaustavio je pokušaj Phila Jacksona da otpusti dio suradnika

Phil Jackson je po dolasku u Knickse odlučio povući nekoliko poteza koji bi u potpunosti promijenili sliku kluba, ali vlasnik Knicksa poručio mu je kako mu je pametnije baviti se momčadi nego ostalim stvarima.

Prvi koji je ostao bez posla je trener Mike Woodson koji će sa svojim najbližim suradnicima potražiti novi klub, a prije nego je započeo sa slaganjem igračke križaljke, Jackson je poželio promijeniti i one koji bi trebali igrati važnu ulogu i izvan parketa.

'Dolanova reakcija na Jacksonov potez bila je negativna. Poručio mu je da se potpuno usredotoči na slaganje pobjedničke momčadi i da se ne zamara nepotrebnim stvarima', potvrdio je izvor iz Knicksa za New York Daily News.

Kako se navodi, nije poznato koga je sve Jackson poželio otpustiti, ali spominje se kompletno liječničko osoblje, ljude zadužene za odnose s javnosti i slično. Među onima koji su već ostali bez posla uz Woodsona je i dugogodišnji pomoćni trener Herb Williams, jedna od omiljenih osoba u Knicksima i među igračima i među ostalim zaposlenicima.