SKROČE DEMNATIRA SKROĆU

Obrat na Višnjiku: Car ipak ostaje

28.09.2013 u 17:10

Bionic
Reading

Dan nakon što je direktor KK Zadar Boris Skroće izjavio kako Marko Car neće zaigrati za Zadar u novoj sezoni, sportski direktor Branko Skroče izvijestio je javnost da su igrač i klub s Višnjika pronašli zajednički interes. Car će sezonu započeti u dresu Zadra za kojeg će igrati do pronalaska angažmana koji bi zadovoljio njegova financijska potraživanja

Marko Car već duže vrijeme trenira s KK Zadar, odigrao je pet od šest pripremnih utakmica u zadarskom dresu, a nakon što je izostao u susretu Zadra i GKK Šibenik na Višnjiku direktor Boris Skroće je pojasnio kako klub nije spreman potpisati ugovor 'na žeton' te da ne može pratiti financijska potraživanja igrača.

Saznajemo da su uslijedili razgovori lišeni financijskih okvira u kojima su klub i igrač pronašli zajednički interes. Car će dobiti priliku igranja službenih utakmica, a klub korisnog igrača. Suradnja bi trajala do konkretne ponude drugog kluba. U tim pregovorima očiti nitko ništa nije pitao Borisa Skroću koji nam je prije nekoliko dana rekao da je priča oko Marka Cara za njega završena.

Rasplet situacije nije želio komentirati čime je dao naslutiti kako su direktor Skroće i sportski direktor Skroče u velikom raskoraku.