OPERIRAN I STABILNO

Velikan srpske košarke izboden u restoranu!

18.05.2013 u 15:47

Bionic
Reading

Jedan od velikana srpske košarke, Predrag Saša Danilović, izboden je u noći s petka na subotu u jednom beogradskom restoranu

Prema pisanju srpskih medija, predsjednik košarkaškog kluba Partizan i proslavljeni srpski košarkaški reprezentativac Predrag Saša Danilović, primljen je jutros oko pet sati u Hitnu pomoć u teškom zdravstvenom stanju, s vidljivim ozljedama trbuha, ruku i glave, a kako se neslužbeno doznaje, Danilović je dva puta uboden nožem u predjelu trbuha.

Kako Kurir doznaje, Danilović je operiran i u stabilnom je stanju, a liječnici prate njegovo dalje zdravstveno stanje i postoperativni tijek.

O cijelom slučaju liječnici su obavijestili policiju koja je došla i obavila razgovor s ozlijeđenim košarkašem, a kako Kurir piše, Danilović se prvo verbalno, potom i fizički, sukobio s jednim gostom u poznatom beogradskom restoranu.

Predrag Danilović bio je član velike Partizanove momčadi s kraja 80-ih i početka 90-ih godina prošlog stoljeća, s kojom je bio i prvak Europe, a potom se preselio u talijanski Virtus. Potom je dvije sezone igrao za NBA momčad Miami Heat, da bi se pred kraj karijere vratio u bolonjski klub.