GRČKI KUP

Divlji navijači masovnom tučnjavom prekinuli utakmicu

10.02.2013 u 19:40

Bionic
Reading

Masovna tučnjava na tribinama prekinula je finalnu utakmicu grčkog košarkaškog kupa između Panathinaikosa i Olympiakosa, koja je pražnjenjem dvorane ipak nastavljena...

Poznata je netrpeljivost između navijača Olympiakosa i Panahtinaikosa, Svaki njihov međuosbni ogled podiže policiju u puno stanje pripravnosti. Za novi 'šou' navijači su se pobrinuli u finalu grčkog košarkaškog kupa kada su se na tribinama potukli. Susret je najprije kasnio zbog pirotehničke "predstave" koju su priredili huligani jedne od dviju skupina navijača, a prilikom koje je petarda bačena na centra Panathinaikosa Kylea Hinesa.

Utakmica je nakon kratke odgode ipak započela, ali je početkom druge četvrtine ponovno prekinuta, s obzirom da je situacija u potpunosti izmakla kontroli. Naime, ne samo da je na tribinama izbila tučnjava dviju navijačkih skupina, već su se počeli mlatiti i unutar istih!

Koliko je sve izmaklo kontroli, govori i činjenica da su neredi izbili i u VIP loži.

Sudac utakmice odlučio je igrače odvesti u svlačionicu, te ih nije vraćao na parket sve dok policija nije ispraznila dvoranu!

Susret je prekinut pri vodstvu Panathinaikosa 26-17, za koji nastupa i naš Roko Ukić.