NOVOSTI POD TORNJEM

Mario Kasun sve dogovorio s Cibonom, Sesar blizu klupe!?

01.02.2013 u 21:22

Bionic
Reading

Kako stvari stoje, Cibona će uskoro biti pojačana na centarskoj liniji. Mario Kasun, koji je sezonu započeo u Montepaschiju navodno bi trebao postati novim članom Cibone

Nakon naprasnog odlaska Justina Hamiltona, Cibona je ostala 'tanka' što se tiče centarske linije. Ubrzo je klub stupio u kontakt s Marijom Kasunom, čovjekom bogate karijere koji je igrao u NBA, ali i velikim europskim klubovima poput Barcelone, Efes Pilsena i Montepaschija.

Kasun je ranije raskinuo ugovor s Montepaschijem, no problem je zadavala ozljeda desne šuterske ruke. No kako saznajemo, klub i igrač su sve dogovorili i Kasun bi trebao nositi dres hrvatskog prvaka do kraja sezone.

'U intenzivnim sam pregovorima s Cibonom, ali još nije sve definirano, niti potpisano. Za koji dan sve će se znati, no vrlo vjerojatno, ako će sve biti u redu ostatak sezone ću odigrati u Ciboni. Mada ponavljam, još ništa nije potpisano', kazao nam je Mario Kasun.

Ostaje još samo pitanje tko će biti trener Kasuna. Iako je Danijel Lutz trenutno trener, u košarkaškim krugovima se sve glasnije spominje kako bi klupu trebao preuzeti dosadašnji trener juniora Josip Sesar. No s obzirom na to da je Lutz u prošlom kolu klub odveo do pobjede u Širokom Brijegu te ako napravi dobar rezultat protiv Budućnosti te u završnici Kupa Krešimira Ćosića, nije nemoguće da do kraja sezone Lutz odradio posao na klupi Cibone.