NAGRADNJAČA

Vodimo bas na Final Four kupa u Draženov dom

06.02.2013 u 13:18

Bionic
Reading

Četiri hrvatska predstavnika u ABA ligi od 6. do 7. veljače u Draženovom domu borit će se na završnom turniru Kupa Krešimira Ćosića za prvi trofej u sezoni, a tportal.hr vam poklanja 10 kompleta ulaznica (za polufinale i finale)

Ždrijeb je odlučio da će parovi polufinala biti Cibona – Zadar i Split – Cedevita. Titulu pobjednika brani zagrebačka Cedevita koja je prošle godine u Trnskom slavila 74:72 protiv domaćina završnog turnira Zagreba zahvaljujući sjajnoj predstavi Matjaža Smodiša koji je ubilježio 27 poena uz sedam skokova.

Ove godine na završnom turniru nema Zagreba, a s obzirom na to da se momčadi jako dobro poznaju iz ABA lige za očekivati je neizvjesne utakmice. Cibona zbog domaćeg terena ima laganu prednost, ali to isto vrijedi za Cedevitu koja s Acom Petrovićem na klupi obranom titule pobjednika Kupa želi s velikim samopouzdanjem ući u završnicu ABA lige gdje lovi mjesto na Final Fouru i nastup u Euroligi.

Dobitnici paketa ulaznica (za polufinala i finale):
Ana Livun
Mlikota Marko
Katarina Vušković
Josip Plechinger
Irena Bešenski
Goran Bogovac
Ljiljana Stanić
Boris Zatezalo
Davor Hrelja
Berislav Petanović
* svaki dobitnik dobija paket za dvije osobe (ulaznice podići na blagajni Cibone od 16 sati)

Nema sumnje kako bi Cibona ulaskom u finale te eventualnim osvajanjem pokala pobjednika Kupa 'spasila' sezonu. Pitanje je može li 18-godišnji Dario Šarić napokon proigrati kako se od njega očekuje te preuzeti veću odgovornost.

Split i Zadar, koji su pokazali u pojedinim utakmicama kako mogu dobiti 'velike', također imaju svoju šansu. Nema sumnje kako nas čeka jedna od neizvjesnijih završnica Kupa u kojoj je vrlo teško izdvojiti favorita.