MILIJUNI VIDJELI KOŠ

LeBron čestitao prijatelju Travisu i Zadru: Ajmoooooo Rome!

20.12.2012 u 10:04

Bionic
Reading

Video infarktne završnice utakmice ABA lige između Zadra i Partizana te devet poena u posljednje četiri sekunde - i naravno koš sa sirenom Roema Travisa - stigao je i do najboljeg igrača svijeta LeBrona Jamesa

Na svom profilu na Twitteru King James je nakon velike pobjede Zadra i sjajnog alley-oop dodavanja stavio link na youtube.com da bi svi vidjeli koš Travisa te napisao: 'Pobjednički koš iz zraka. Sredi ih Rome! Ajmo Rome!'

Kao što smo i prije pisali, LeBron je dobar prijatelj s Amerikancem u dresu Zadra Travisom jer su zajedno igrali u srednjoj školi St. Vincent - St. Mary kojom su dominirali.

Na NBA draftu 2003. godine LeBrona su kao 1. izbor izabrali Cleveland Cavaliersi i njihove karijere su se razdvojile. Ali ne i prijateljstvo, i svakako je to pohvalno, jer LeBron ima točno 6.737.261 pratitelja na Twitteru.

Tvit (kliknite za povećanje)

Nakon što je LeBronov tvit stigao do Hrvatske, nema sumnje da će na profil @KingJames doći još nekoliko stotina navijača Zadra, ako ništa drugo onda zbog poštovanja prema LeBronu.

'Bol u želucu mi je na milijun. Treba nešto utrljati po trbuhu da bih mogao zaspati', napisao je oko 4 ujutro na svom Twitteru Travis, a očito od uzbuđenja i silnih tvitova podrške nije ni oka sklopio.