ODE KOLJENO

Steve Nash mjesec dana izvan parketa

05.11.2012 u 11:20

Bionic
Reading

Ozljeda se i dogodila i to već na samom startu sezone. Nekadašnji vođa Phoenixa je ozlijedio lijevo koljeno tijekom poraza protiv Portlanda, zbog čega je napustio spomenutu utakmicu i od tada je pauzirao u iduća dva ogleda

Od starta se znalo da je kupovina 37-godišnjeg Stevea Nasha od strane Los Angeles Lakersa riskantan potez. Koliko god Nash bio dobar košarkaš, opasnost od ozljeda uvijek postoji, pogotovo kod starijih igrača.

Ozljeda se i dogodila i to već na samom startu sezone. Nekadašnji vođa Phoenixa je ozlijedio lijevo koljeno tijekom poraza protiv Portlanda, zbog čega je napustio spomenutu utakmicu i od tada je pauzirao u iduća dva ogleda.

U ponedjeljak navečer su Lakersi upisali prvu pobjedu u sezoni (nakon osam poraza u predsezoni, te uvodna tri u osnovnom dijelu sezone), a Nashov posao asistiranja protiv Detroita je kvalitetno obavio Kobe Bryant (osam asistencija). No, Bryant, Blake i ostali će morati i dalje nastaviti krpati rupe na poziciji razigravača, jer su iz Lakersa doprle informacije da bi Nash mogao pauzirati i do mjesec dana.

Prvotne su liječničke informacije govorile da će pauza za Nasha trajati maksimalno dva tjedna, no fraktura fibule očigledno nije bezazlena kada je ovaj Kanađanin u pitanju.