SVE ZA BOLJI REZULTAT

Košarkaši Charlotte odradili najdulji trening u povijesti

16.10.2012 u 09:02

Bionic
Reading

Mike Dunlap, trener NBA momčadi Charlotte Hornetsa, natjerao je svoje igrače tijekom vikenda na nešto što nisu proživjeli u svojoj karijeri.

Jedan je trening, naime, trajao - četiri sata. Tijekom aktualne predsezone su košarkaši Charlotte pobijedili Washington, te su dva puta poraženi od New Orleansa.

No, već godinama je taj sastav blizu samog dna NBA lige, a podsjetimo da je većinski vlasnik kluba legendarni Michael Jordan koji pod hitno traži pozitivne pomake na parketu. Ovakav trening koji je pripremio Dunlap vjerojatno je u svrhu toga.

'Najluđe je što nisam siguran da sam u bilo kojem trenutku zastao na jednom mjestu. Trener nas je toliko gurao i forsirao da nisam niti shvatio koliko dugo radimo. Nisam pojma imao da smo četiri sata na treningu. Radili smo, usporedno, i stvarno mnogo na psihi tako da sam bio cijeli u razmišljanju i obavljanju zadataka', rekao je 32-godišnji Matt Carroll, jedan od najstarijih košarkaša kluba.

Prošle sezone su se igrači Charlotte osramotili tijekom osnovnog dijela sezone. Dobili su samo sedam utakmica uz čak 59 poraza.