KRENULA EUROLIGA

Repeša zadovoljan unatoč domaćem porazu od Maccabija

12.10.2012 u 11:44

Bionic
Reading

Košarkaši Unicaje su u novu sezonu Eurolige ugazili domaćim porazom od Maccabija. Pod okriljem skupine B izraelska je momčad pobijedila u Malagi 85:80

Gotovo cijelu utakmicu je Maccabi imao prednost, no Unicaja se uporno odbijala predati, te je na kraju čak zaprijetila i bila blizu velikog preokreta. Ipak, pobjeda je s Maccabijem otišla u Tel Aviv.

'Čestitam mojim igračima jer su se svi redom silno trudili kako bi izborili pobjedu. Neki su bili uspješni u svom tom trudu, neki malo manje, ali na kraju je ipak jedino bitno da smo dali sve od sebe', rekao je hrvatski strateg Jasmin Repeša, trener španjolske momčadi.

'Odlično smo se vratili u utakmicu. Napravili smo veliki posao u trećoj i zadnjoj četvrtini, ali je ipak to bilo premalo. Protiv Maccabija se ne smiju imati crne rupe, a mi smo ih imali i zato smo izgubili utakmicu. No, početak je sezone. Imam velika očekivanja od svoje momčadi jer imam i sjajne pojedince. Moramo što prije uhvatiti ritam igranja domaća liga-Euroliga, te popraviti segmente u igri koji danas nisu bili najbolji', zaključio je Repeša.