TRENER CIBONE

Mršić o ždrijebu Eurokupa: Spartak je favorit, ali...

09.10.2012 u 21:56

Bionic
Reading

Košarkaši Cibone u utorak su saznali protivnika u skupini Eurocupa. 'Vukovi' će na megdan s ruskim Spartakom, njemačkim Ulmom te francuskim Choletom, a trener Mršić tvrdi kako je teško još prognozirati šanse Cibone

Ždrijeb Eurocupa je htio da Cibona uđe u skupinu s Spartakom koji trenira Jurij Zdovc i koji je po mnogima prvi favorit skupine.

'Spartak je po zadnjim sezonama, ali i uloženom novcu najjača momčad u grupi. Što se tiče ostalih protivnika, tu je Ulm koji je doprvak Njemačke i bio je u kvalifikacijama za Euroligu. Cholet je pak klub s velikom tradicijom i tamo neće biti lako', kazao je u uvodu trener Veljko Mršić.

'Zasad je teško reći kakve su šanse Cibone u ovoj skupini. Eurocup počinje za mjesec dana i tko zna što će biti. Natjecanje po skupinama traje šest tjedana i treba tempirati formu za taj period. Vrlo lako se može dogoditi da i najbolje momčadi uđu u tom razdoblju u crnu rupu, tako da je sve moguće', kratko je kazao strateg 'vukova' koji je zadovoljan što su njegovi igrači pobijedili Partizan i tako najavili bolje dane.