TWITTER KOMUNIKACIJA

Zadar doveo novog Amerikanca

29.09.2012 u 22:47

Bionic
Reading

Prvi nastup Allena u dresu Zadra očekuje se već u utorak, u utakmici 2. kola ABA lige između Zadra i Crvene zvezde na Višnjiku. Do tada bi, nadaju se Zadrani, mogli biti spremni i Ive Ivanov i Ante Delaš koji su zbog viroze i visoke temperature propustili utakmicu u Beogradu

Chaisson Allen, 192 cm visoki američki branič, potpisao je ugovor sa Zadrom do kraja sezone. Nakon odlaska Garyja Ervina koji svojim igrama u predsezoni nije zadovoljio kriterije sportskog direktora Branka Skroče i trenera Ante Nazora, Zadar je na ovaj način dobio igrača koji podjednako kvalitetno pokriva pozicije razigravača i beka šutera.

'Ugovor je potpisan do kraja sezone, s tim da imamo mogućnost da ga, ako ne budemo zadovoljni, nakon dva mjeseca prekinemo bez ikakve štete po klub', kazao je Skroče, dok Nazor vjeruje kako ovoga puta Zadar nije kupio mačka u vreći.

'Riječ je o mladom igraču koji ima dosta prostora za napredak. Igrao je odlično na sveučilištu, ima i europsko iskustvo, što nam je dosta bitno. U svoja dva europska kluba (Galil Gilboa i Pinar Karsiyaka) trener ga je pomalo zapostavio zbog jake konkurencije na njegovoj poziciji, no njegovi bivši treneri pozitivno su se izrazili o njemu i potvrdili nam kako se radi o odličnom i karakternom igraču', pojasnio je Nazor.

Nije nevažno da je u Izraelu Allen bio suigrač Romeu Travisu, najboljem pojedincu Zadra u susretu prvog kola s Partizanom, koji je preko Twittera kumovao ovo transferu.
Prvi nastup Allena u dresu Zadra očekuje se već u utorak u utakmici 2. kola ABA lige između Zadra i Crvene zvezde na Višnjiku. Do tada bi, nadaju se Zadrani, mogli biti spremni i Ive Ivanov i Ante Delaš koji su zbog viroze i visoke temperature propustili utakmicu u Beogradu.