WALLACE U NEW YORKU

Knicksi iz mirovine reaktiviraju Rasheeda Wallacea

26.09.2012 u 18:54

Bionic
Reading

Američki mediji su se raspisali o mogućnosti da iduće NBA sezone vidimo legendarnog 38-godišnjeg košarkaša Rasheeda Wallacea u dresu New Yorka

Rasheed Wallace je javno objavio kraj karijere 2010. godine, nakon što je svoje zadnje aktivne utakmice odrađivao u dresu Boston Celticsa. Prije toga je još igrao za Washington, Portland, Atlantu i Detroit, a s ovom potonjom momčadi je proslavio naslov prvaka 2004. godine.

Ipak, košarkaš koji je po broju tehničkih pogreški rekorder među NBA igračima u povijesti, je posljednjih dana trenirao s New York Knicksima, te je preko menadžera najavio da je moguć njegov povratak.

Ranije se pisalo o mogućem reaktiviranju u dresu Los Angeles Lakersa ili, pak, atenskog Panathinaikosa, ali izgleda da je priča s New Yorkom otišla nadalje, makar američki novinari pišu o vrlo lošem fizičkom stanju ovog krilnog-centra.

Očito da su se u New York Knicksima odlučili okrenuti veteranima jer nakon što su doveli 39-godišnjeg Jasona Kidda te 38-godišnjeg Marcusa Cambyja, sada razmišljaju i o 38-godišnjem Wallaceu koji dvije sezone nije igrao košarku. Koliko je pametna ta strategija čelnih ljudi New Yorka vidjet će se već na početku sezone.