ZBRKA NA VIŠNJIKU

Hoće li Zadar nastupiti u beogradskom Pioniru?

25.09.2012 u 15:44

Bionic
Reading

Gary Ervin napušta Višnjik, a novi razigravač Zadra postaje 22-godišnji Amerikanac Chaisson Allen

Kako saznajemo, klub i Ervin se rastaju sporazumno zbog obostranog nezadovoljstva i dodatnih repova, a s Allenom se trebaju razraditi još samo detalji ugovora kako ne bi bilo 'izgubljenih u prijevodu'.

Na Višnjiku se također još uvijek nadaju dolasku Hrvoja Perića, štoviše spominje se i mogućnost da Dubrovčanin istrči u dresu Zadra na premijernoj utakmici novog izdanja ABA lige protiv Partizana u Beogradu.

Prema našim saznanjima, veće je pitanje hoće li se ta utakmica uopće odigrati jer Zadrani razmišljaju o traženju odgode zbog viroze koja je poharala svlačionicu. Izvan stroja su Ive Ivanov, Marko Ramljak, Ante Delaš, Goran Vrbanc i Toni Prostran, a na posljednjoj pripremnoj utakmici protiv ruskog drugoligaša Univerzitet Surguta ozlijedio se i Bariša Krasić

Chaisson Allen prošle je sezone nastupao za izraelski Galil Bilboa gdje je bio suigrač zadarskom Amerikancu Romeu Travisu

Trener Zadra Ante Nazor se nada da će pokazati više od njegovog prethodnika Ervina oko kojeg je planirao graditi cijelu momčad, da bi ga na kraju razočaran viđenim udaljio iz sastava.