SRAMOTA HR KOŠARKE

Radić: Ne znam zašto bi nas bojkotirali

20.09.2012 u 18:52

Bionic
Reading

'Neki su se opravdali. Dvoje-troje od njih je reklo da će sigurno doći, ali se nisu pojavili. Mi smo očekivali barem trojicu ovdje, ne znam zašto nisu došli', opravdavao se Danko Radić, koji već dugo nije na istim valnim duljinama s trofejnom generacijom

Hrvatski košarkaški savez dobio je novu pljusku. Na današnjoj svečanosti u Zagrebu, koja je trebala obilježiti 20. godišnjicu osvajanja srebra na Olimpijskim igrama u Barceloni i finala s legendarnim Dream teamom, nije se pojavio niti jedan igrač iz tadašnje zlatne generacije.

'Neki su se opravdali. Dvoje-troje od njih je reklo da će sigurno doći, ali se nisu pojavili. Mi smo očekivali barem trojicu ovdje, ne znam zašto nisu došli', opravdavao se Media servisu predsjednik HKS-a Danko Radić, koji već dugo nije na istim valnim duljinama s trofejnom generacijom.

Među onima koji su se opravdali našao se tadašnji izbornik Petar Skansi, aktualni pomoćnik ministra za sport, koji je na poslovnom putu. U zagrebačkom muzeju Mimara pojavio se samo njegov tadašnji pomoćnik Aleksandar Petrović. Radić ne smatra da je u pitanju bojkot.

'Ne vjerujem da je u pitanju njihov bojkot. Ne znam zbog čega bi nas bojkotirali. Nitko iz Hrvatskog košarkaškog saveza nije im ostao dužan. Stoga ne vidim zašto bi nas bojkotirali', poručio je Radić.