JOŠ NEMA DOGOVORA

Repeša dovodi i Bogdanovića u Malagu?

10.09.2012 u 10:25

Bionic
Reading

Ukoliko se transfer realizira, Bogdanović će se priključiti suigračima iz reprezentacije Luki Žoriću i Kruni Simonu, te još jednom prošlosezonskom članu Fenerbahçea Amerikancu Jamesu Gistu

Prema pisanju portala Hoopshype izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije i trener španjolske Malage Jasmin Repeša s čelnicima kluba krenuo je u akciju dovođenja Bojana Bogdanovića iz turskog Fenerbahçea.

Kako će zbog ozljede Sergi Vidal najmanje još dva mjeseca izbivati s parketa, u Unicaji su kao idealnog igrača koji će popuniti tu poziciju ocijenili hrvatskog reprezentativca Bojana Bogdanovića. Navodno su ga u Feneru spremni pustiti bez odštete, a španjolski prvoligaš bi morao preuzeti njegovu plaću koju je imao u Turskoj.

Ukoliko se transfer realizira, Bogdanović će se priključiti suigračima iz reprezentacije Luki Žoriću i Kruni Simonu, te još jednom prošlosezonskom članu Fenerbahçea Amerikancu Jamesu Gistu.

Nakon što ga je izbornik Repeša zbog kršenja discipline prvo udaljio, a potom po Bogdanovićevoj isprici vratio u kadar nacionalne momčadi za kvalifikacije za Eurobasket, na koncu bi se suradnja njih dvojice neočekivano mogla dodatno produljiti i na klupskom planu.